06 June 2012

.Super BZ.

Salam semua
Iyer saya bizi sangat sekarang sampai takde masa nak update blog
Tapi kan update Twitter laju je..camne tu..hahahah
Oh sekarang aku memangku kerja orang tu yg BZ tp its OK, I can do it..InsyaAllah

Nak letak gambar tp tak tau la cmne nak attach sekali gmbr kalau update thru iPhone ni
Sekarang ni iPhone adalah milik 'Aish tp Mama yer yg pakai
Abah da ade Samsung S2 ngn Sony
Mama cukup dengan Blackberry tp ade hati nak Galaxy Note tu..hahaha
So saje je ni update thru iPhone
Ok mau siapkan keje...daaaa

Sent from my iPhone

No comments: