20 February 2013

.Anak dan Anak.

Mereka suka main bersama..if sorang takde..sorang lagi mencari..if takde depan mata dok mencari je la..if ade depan mata..macam-macam agenda dorang buat..bergaduh tu sudah tentu..tapi bergaduh ala-ala je la..Si kakak pukul adik..Adik tarik rambut kakak..Kakak tolak adik..Adik amik mainan kakak..camtu je la..nak bertumbuh gusti bagai belum masuk fasa lagi..ahaha

Sesi gelak ketawa..ni sesi wajib ada..tu pun kalau mood masing-masing ok

Susu pun nak sebantal dan baju pun banyak yang sama design

Riadah pagi hari..aktiviti perlu di buat setiap kali weekend..ate anak-anak ku kaki jalan

"Anna..Up"

Jaga anak ni senang tapi perlukan kesabaran paling tinggi..sangat tinggi..lagi-lagi anak yang gap dekat ni..Eh gap yang jauh pun perlukan kesabaran yang tinggi jugak tau..Kesabaran tu adalah Key Utama dalam mendidik anak..Jenis tak sabar..jadilah penderaan sana sini..Kagum dengan Keluarga Ibu Wirianingsih yang mampu mendidik 10 anak beliau menjadi seorang Huffaz..Seorang Ibu Mesti lah Cerdas bak kata Ibu Wirianingsih

mAr@ZiEy

1 comment:

Nurul Ilyani said...

alaaa...sweet nye adik beradik ni :)