08 February 2013

.Eh 2013 Da.

Haaaa...da masuk Feb 2013 baru aku nak update blog..MALAS tau tak..MALAS nak update..sebab apa malas, sebab aku MALAS..maafkan patik ya...

Ok..ni ade la ckt nak share cerita kami anak beranak..Percutian kami anak-beranak ke Gold Coast Morib Resort : 25 Jan - 26 Jan 2013..murah je beli voucher kt Groupon kan..complete la..breakfast & dinner + theme park ticket for 2 adult..kanak-kanak baya 'Aish still FREE but tinggi kene below 90cm la..ehehe..Anna da tentu FREE kan..time anak-anak masih kategori FREE ni la kite balun cuti kan..hahaha..

Ingatkan dekat la dengan Bagan Lalang tu..tp bapak jauh hokey..baru plan dinner nak ke Senandung Malam tp memandangkan jauh..kite makan kt resort je la..


Pemandangan dari bilik tapi bilik kami view parking lot..so ni dari Mr.Google


Ya...ini la tempat kami makan..buffet yer..melantak la kamu sampai kenyang..Makanan not bad..sebab aku tak cerewet bab makan..If lapar lagi kat depan pool ade kedai..borong la apa saja nak borong


Katil di bilik kami..ni pun dari Mr.Google..sebab sampai je bilik, anak-anak da kacau bilau kan katil tu...sabo je la..malam kami rapatkan..oh itu perkara biasa pengunjung kot..hahaha..paling best bilik ada JACUZZI ok..aku layan sorang je..anak-anak ngan suami memekak suh keluar cepat pun aku buat tak dengar...syok gler abis la layan Jacuzzi sorang..dengan air yang warm lagi..perghhh..nikmat ok



Petang tu layan Water Theme Park situ, bagi aku not bad. Untuk family yang ada anak kecik baya Anna ok la..klu baby berjaga la sikit kan..'Aish tak seexcited macam adik dia sebab dia penakut ya amat dengan swimming pool or pantai..Anna kemain berani punya budak..Aku berendam la kejap nak bagi si 'Aish tu basah so aku kene la basah sekali. Anna memang da lencun macam Abah dorang


 So far percutian ni best sebab masing-masing enjoy..yang terlebih enjoy laki aku sebab malam tu dia pegi massage ok..Aku ikutkan nak je ikut tapi kids tido awal..so jaga la kids dalam bilik..Massage kat tingkat 10..bilik kami tingkat 6..so far keadaan dalam bilik OK..puas ati..Next vacation maybe tempat tinggi yang dingin kot..ahaks..


mAr@ZiEy

No comments: