28 February 2013

.Kawan Alam Maya.

Aku ni jenis kurang bercakap dengan orang tak kenal, tapi di alam maya aku kepoh gak..Kawan alam maya ni ade jenis yang boleh di harap dan ade yang tak boleh di harap..Alhamdulillah aku pernah la jumpa pesen yang tak boleh di harap tu..Well, nama pun kawan Alam Maya..

Dari dunia blog ke dunia FB then beralih ke dunia Twitter now masuk ke alam WhatsApp, kebanyakkan dari kawan dari dunia blog mengheret ke alam FB..semua kategori Emak Muda Belia gitu..Dari shy shy cat bertukar jadi shy shy tiger ko..hahaha..

Nasihat or share problem pun kadang-kadang dengan deme..makan-makan pun dengan deme..eh macam-macam la dengan deme..Aku kan tak ramai kawan..ade kawan dok jauh belaka..Start biz pun dengan deme..nak promote barang biz pun dengan deme..seronok plak ade kawan sebegitu..Orang baik dengan kita, kene lah berbaik dengan dorang..Yer tak..

1st PotLuck - Lokasi rumah Zaza

1st PotLuck..hahaha..punyalah lama plan nak buat PotLuck kan..semua gara-gara tetamu VVIP nun jauh dari Kuantan tu mai Putrajaya ni haaa..VVIP tu wei si Nano . Blogger yang join Ciare  , Fad , Kak Ana , Izza


2nd PotLuck - Lokasi rumah Hany 

2nd PotLuck ni ramai gak join..serius ramai..Tetamu jauh dari Kuantan dan Perak pun join ok.. Intan nun dari Manjung, Nurul , Juelee , Kak Jue , Ena, Deena , Dira , Kak Ana, Zaza, Nano, Fad

3rd PotLuck - Pantai Buatan Pullman

Hok ni aku terkilan..last minute aku tak leh join sebab kids sakit..Da siap prepare tu semua..well, enggak ada rezeki mau ketemu Mak Yong Mar..Yang sempat join Hany, Fad, Kak Ana, Kak Jue & Dira, hok ni tetamu VVIP pun tak leh datang last minute..kempunan Mak Yong nak makan Chocolate Cheese Kukus tu..agagaga

mAr@ZiEy

No comments: