17 April 2014

.Blogger Lunch Date.


Lama juga tak celoteh ni, kemalasan teramat sangat. Tapi walaupun blog da tak banyak celoteh macam dulu, tapi aktiviti masih berjalan macam biasa. Sibuk dengan anak (alasan lapuk kot ni), sibuk dengan kerja (lagi lapuk). Last Jumaat lepas kami set Lunch Date dengan ahli Blogger, kenal dari semua zaman anak dara now da beranak 2, 3. Lama tak lunch date dengan dorang..Ahli jemaah Kak Ana , Fad ,  , Zaza  , kenal dorang since zaman lom kawen sampai skg da beranak pinak anak 2 or bakal anak 2 or 3 or bakal anak 3..

**ayat di atas di taip da lama..malas nak edit..so biarkan je..






mAr@ZiEy

No comments: