08 January 2015

5

Lambat sangat nak cerita, da 5 tahun da ku kahwin..Iyer 5 tahun..eh kira awal gak la ek aku kawen dulu..pesal baru perasan ni..Pang nak.. 121209 - 121214 cukup la 5 tahun berkahwin dan di kurniakan 3 orang anak. Alhamdulillah..tak tercapai pemikiran nak ber 5 di ulangtahun ke 5.. Plan asal aku pd 5 tahun perkahwinan nak buat ala Pre-Wedding Shoot..Kengkonon pakai baju pengantin bagai kan then posing ala lentok manja **nyampah you kt taman samudera ke apa kan..Tp hareeemmm laki ku tak mau katanya nanti nampak perbezaan ketara dulu dan sekarang..Coiiii..memang la beza..dulu kempis..sekarang kembong sudah.. Deal pnye deal 10yr Anniversary buat (InsyaAllah) . But ganti dengan Family Shoot. Alhamdulillah..berjaya gak misi aku untuk buat family shoot buat buat kt White Studio je.. Sokay je sebab till ade 5 beranak punya muka. Next kita buat Outdoor plak.. Misi kene laksana gak sbb tu idaman aku..Jangan memain, idaman tu..







mAr@ZiEy

3 comments:

Maimun Razali said...

jelesnyaaa tengok gambar nie

aisha said...

Anak 3 pun slim mlim..Jeles kita..
Eh sama la anniversary kita.. Cuma kita 11/12/09.. Sanding 12/12/09..

izzatul azma mohd asri said...

ALAAAAA SATU JE KEE ? NK LAGI !!!