09 January 2015

.Kami Sahabat Blogger.

Cerita tahun lepas yakni bulan lepas punya kejadian. Kami Sahabat Blogger telah berjimba secara berjemaah di 1 lokasi yg amat di minati mak-mak (maklumlah kami semua ni mak orang + bini orang). IKEA tempat paling strategik bagi kami. Memasing teruja nak makan Meatball secara berjemaah, hamikkkkk..berpinggan-pinggan kami order. Oh..Jutaan terima kasih buat tokey CyrusAmiera sebab belanja makan besar kali ni (psstt sape nak beli Jubah cun melecun & shawl cantik sila search di FB Page Amiera Hijab) 

Eh..malas la nak cerita panjang, da makan ramai kami ronda IKEA la kan, then ronda The Curve sebelah tu. Havoc tak hengat mak-mak orang ni. Percayalah kami berkenalan thru Blog sahaja, then meleret ke FB sambung ke WhatsApp (siap ade group khas ok, kelas nyah). Dari bermacam negeri kami datang, majoriti di area KL/Selangor. Peringkat umur kami berbeza, paling muda 28, paling senior 33 kot (kalau salah sila diamkan je la ek..hahaha) . Paling ramai anak setakat ni 3 orang, sila diamkan jugak sape orang tu..hahaha








2 comments:

Norhidayu Abdullah said...

gmbr kat parking ngan kete kaler merah tu mana?

Fahreen Fredo said...

Haah. Mane gambar kat parking tu hahaha. Saje je kan kite dayu