09 March 2015

.Jogging or FunWalk.

Every weekend, my kiddos akan tuntut aktiviti dorang iaitu Jogging. Sabtu Abah deme keje, maka yer jdnya aku la kene handle. Every Saturday lepas semua kerja rumah selesai, anak-anak da mandi, breakfast (CocoCrunch + Susu ja) then bwk dorang Jogging/FunWalk any place yang sesuai. This place Saujana Hijau Putrajaya is my first time jejak walaupun da lama teringin nak pergi dengan anak-beranak + Abah depa. Dulu nak pi tak jumpa sebab takde signboard (ok..sila sediakan signboard yang proper yer, jalan masuk pun tak sesuai, ke aku masuk jalan belakang..hehe)















Keje tengah banyak ni aku dok upload je gambar, malas nak taip ayat panjang lebar. 


mAr@ZiEy

4 comments:

antalya said...

sape yg amek kan gambo?

antalya said...

suwit sangat tetiga beradik pakai sedondon. baju suar cantik.kaler pon menarik tertarik da bomb

tenku butang said...

comel comel anak-anak awak..

tenku butang said...

Haiii.. Cakkk..
done follow sini no. 310
salam kenalan yea..
meh le singgah n follow blog teman,
leh kita saling kunjung-kunjungan..

http://tengkubutang.blogspot.com/ - blog official teman

http://kucenkucenbleog.blogspot.com/ - blog kucen teman