11 March 2015

.Program Anak, Mama Excited.

10 Mac 2015, Tadika Khalifah Bestari telah di jemput ke Program Rainbow Day dengan student di UKM (tak sure fakulti apa). Kemain excited anak dara aku sorang tu. Walhal malam sebelum tu dia demam tau, pepagi ku da cakap tak payah pi sekolah kakak demam, tapi kalau anak da excited pi sekolah mengamuk la dia bila cakap tak payah ke sekolah. Actually suhu badan dia takde lah menunjukkan dia demam sangat, ertikata lain dedar je. Pepagi sebelum pi sekolah bagi minum susu then bg ubat demam. Alhamdulillah elok..

Anak punya program, mama yang excited..haahah..Tadika 'Aish sokmo jd rebutan budak-budak UKM utk program bersama kids. Maybe ramai student UKM dok dekat dgn tadika tu kot.. 


Muka keletihan mewarna ke sebab demam ni nak oii..




Molek sikit duduk kakak oiii

Eh Ahmad..hehe

Actually Ahmad tu anak kepada dormate aku a.k.a senior sekolah aku dlu, Kak Iman!!..now anak dia sekelas dengan anak aku..What a small world kan..heheh

mAr@ZiEy

2 comments:

juelee said...

bestnya aktiviti sekolah depa...

ida ahmad said...

haruslah mak pak yg excited!