13 May 2015

.Derma Darah.

Sejak aku FREE dari sebarang kesalahan dari menderma darah, maka yer aku apply utk derma darah and.... AKU LULUS BERJAYA, Da lama sebenarnya aku teringin nak derma darah tapi asyik GAGAL, Underweight time sebelum kahwen, da kahwen sokmolah mengandung je. Kebetulan da menjadi rutin tahunan company aku kan. Rugi tak derma, selepas lahirkan Amily aku cepat grab, weight pun lulus.. 1st time derma cuak gak, tapi selepas tu macam gian nak derma. kurang 15minit aku dpt penuhkan 1 pain darah. Kira cepat and laju jugak pengeluaran darah aku ni..ahakss





mAr@ZiEy

No comments: