12 May 2015

.Gigi Anak.


1st time ke Klinik Pergigian Kerajaan ni..sebelum ni panel je. Tapi disebabkan gigi 'Aish aku anggap terlalu rumit problemnya, maka yer ke sini la kami berdua. Amik cuti sebab nak pujuk dia ok..PUJUK.. Anak dara aku ni sorang, jenis takut kecut walaupun muka kak long tak berapa luas kawasan yer.. Pujukan berjaya dan dia baring dengan tenang sambil pegang penyedut air liur tu sendiri. 

Balik dari klinik upah dia beli buku color & pencil color (lagi)..then berhang out la kami berdua, balik rumah terus lena. Next adik dia pulak ku nak bawa. 


So far gigi Jannah takde sebarang problem kecuali gigi depan dia terbelah 2 and gigi bawah dia bercantum. Doktor cakap takde serius mana cuma bentuk gigi dia pelik, memandangkan gigi dia masih lagi gigi susu, maka biarkan je. Nan ado kerosakan langsung pada gigi Jannah..Seronok dia doktor asyik puji gigi dia je. Amily tggu gigi dia tumbuh sepenuhnya dlu..

mAr@ZiEy

No comments: