15 May 2015

.Mother's Day for Me?.



Cantik tak hadiah Mother's Day aku. DIY tau dari 'Aish..Kemain teruja dia nak tunjuk & bagi pada aku. Sesampai je rumah BS Ida, terjerit dia dari dalam "Mama..'Aish ade adiah untuk Mama, 'Aish buat sendiri, cikgu ajar" . Di tunjuk kad buatanya tu, dari cerita BS Ida, lepas cikgu Linda hantar dia kt rumah BS Ida, terus tunjuk kad tu. Cerita berkali- kali pada BS Ida dgn Nenek. Anna Amily pn sama jadi pendengar setia si kakak. Adik-adik lain pun sama. Alahai kakak, teruja sangat tu sampai lunyai kad tu.

Sampai kt rumah pun sama cerita berulang kali pada Abah. Smpai Mama nak simpan pun tak dapat dok la bercerita tunjuk cara buat pada Abah. Da tido baru Mama boleh simpan. Cantik sangat kakak buat, so far 'Aish sangat teruja tersangat teruja sampai esok pagi pun di carinya kad tu. Mama pelik ni..kata bagi pada Mama, kenapa mintak balik..Ermm..Hahah

mAr@ZiEy

1 comment:

antalya said...

sweet sgt kan bila rasa pengalaman anak bg kad mothers day. terharu jer