20 May 2015

.My Baby Boy.


Ini anak lelaki ku..eh..Anak buah pertama ku..Mohd Syahmi Rizqi bin Mohd Qashyari (mcm lain je ejaan nama adk aku ni..hahaha).. Almost 10M da usia dia..Ku panggil Ami je..Ntahlah aku suka pangkal A utk panggilan. 'Aish Anna Amily, semua pangkal A..

Ami ni komando tau, dia jenis merangkak yang lutut tak jejak kt lantai. Dia angkat punggung tu ok..Usia belum sebulan da ade gigi sebatang, usia 3bulan da ade 2 batang gigi. Now 10bulan tak tumbuh da gigi lagi. Oh this baby boy ade eczema yang kurang teruk pada aku. Sebab kejap on kejap off..Keturunan kan Ami, redha je la..

This boy suka sangat pada 'Aish, pantang nampak 'Aish nak peluk. Miang benor ko Ami.. 'Aish pulak jenis suka baby, dok la usap-usap kepala macam dia selalu usap kepala Amily. Tapi kalau kepala Anna tak pernah lagi dia usap, now nampak dia tak layan Anna sangat, tapi Anna takde depan mata mencari, kihkihkih..

mAr@ZiEy

No comments: