22 October 2015

.Kaki Bergambar.

Antara aku dengan hubs, rasanya hubs kot kaki bergambar. Ade je nak di snap..Ikutkan aku kalau boleh Gallery phone tu takde gambar lagi bagus, hihihi..Dasar suka sangat clearkan space aku ni. Sehari bape kali aku clearkan gallery tu, tak suka la space aku penuh dengan macam benda, nanti HP aku lag aku gak stress..Setakat ni memory space phone aku ade lg 13gb Free (combine internal + external) SD Card aku lagi la kosong, serupa tak pakai external je aku ni. HP laki aku toksah cakap la kalau da kaki bergambar tu, gambar blur ke bershake ke semua dia simpan lagi, heh.. Salah 1 tips jaga ketahanan phone ialah bersihkan memory phone internal & external, terutama junk file. Heee


Super suka gambar atas ni, belah kiri gambar 2 tahun lepas, kanan gambar tahun ni. Membesar da kiddos. Hubs before pi keje & hantar kiddos, WAJIB bergambar dulu. Mcm biasa aku mesti takde dalam gambar sebab aku paling last keluar rumah (maklumlah ahkak ni pengawas rumah, segala benda nak check before keluar keje). Kiddos da tau da, "Mama cantik tak saya arini, nak amik gambar ni dengan Abah kt bawah" - heh...



mAr@ZiEy

No comments: