25 November 2015

.Makan Besar.

Kami di SIB ni ade Kelab-Kelab..kemain kan da macam di sekolah semua wajib masuk kelab. Tahun ni aku masuk 5S..Gah tak gah la kan nama kelab aku..Kelab 5S..hihi..So team 5S ni antara yang aktif di syarikat. Nasib ler kan kne kerah tenaga lebih..Kami team 5S buat collection every month untuk aktiviti luar pejabat. Macam makan besar ni, syok plak.. Lokasi kami Seoul Garden, IOI City Mall untuk 12pax. Makan la smpai boncit perut tu kan..







5S Team

Agak best la jugak kan tapi tak semeriah makanan di RedWok Steamboat lagi & aku sangat tak gemar penghalang grill tu buat sempitkan keadaan..But makanan situ best terutama daging perap tu buat grill..Malam plak ade kambing perap..memandangkan kami datang waktu lunch, nan ado la kambing perap tu. 
Ini harga excluded GST la kan

mAr@ZiEy

No comments: