10 December 2015

.Bergaya dengan Beg Tangan Sembonia.

Perempuan dan beg tangan tak dapat di pisahkan, walaupun dia bukan jenis mengusung beg tangan setiap masa tapi keterujaan terhadap beg tangan tu tetap ada. Macam aku la juga hantaran kahwin aku dari brand Sembonia. Serius wei aku ni memang cerewet bab pembelian beg tangan ni, sangat teliti bab design. Psstt..korang da tengok koleksi Beg Tangan Sembonia di Zalora ke?. Korang pasti tak kan menyesal punya sebab design beg dari Sembonia di Zalora memang cun awesome oii..

Barrel Bag by Sembonia

Barrel Bag tu kalau korang pakai pi kenduri kahwen ke, reunion sekolah ke..perghh terus jadi focus point semua la sebab color tu menyengat tau, psstt design pun cun beb.

Satchel Bag by Sembonia

Ya ampun dikk..ahkak terpana dengan design Satchel Bag by Sembonia tu..Pastel color lagi..I Like that design so much. Rugi oii kome tak beli, psssttt now ade diskaun tau untuk brand Sembonia ni, pi la rebut beli di website Zalora

Backpack by Sembonia


Wallet by Sembonia

Sembonia juga tak terhad pada beg tangan sahaja, tetapi ada juga backpack dan wallet. Sesuai untuk mereka yang gemarkan pemakaian 1 set bagi setiap brand. 


mAr@ZiEy

No comments: